últim club de lectura!

Enguany el club de lectors es despedeix el 25 de juny a 2/4 de 10 a la socioteca amb una lectura apassionant: Una dona difícil.

Una dona difícil de John Irving és un tríptic sobre la vida de Ruth Cole. La novel·la s’obre l’estiu de 1958, quan la Ruth tan sols té quatre anys i viu a l’ombra de la separació imminent dels seus pares i els fantasmes dels germans morts. La retrobem al cap de trenta anys, convertida en una novel·lista de renom però insatisfeta. El tríptic es tanca el 1995, quan la Ruth, vídua i mare, està a punt d’enamorar-se per primera vegada. A una dona difícil John Irving ha tornat a sorprendre els lectors amb una història còmica i pertorbadora alhora, sobre els dimonis familiars i la necessitat de trobar la redempció personal.

Hi faltareu?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s