Ja tenim el club de lectors en marxa

Ja podeu passar a buscar els llibres a la Socioteca, que el clubs de lectors adults i infantil de l’Annexa  ja estan en dansa (més informació) i tenim moltes ganes de tornar a compartir lectures. I els grans comencem forts amb una activitat especial: comentarem el llibre mentre escoltem música i fem un tast de vins *

* En aquest cas, excepcionalment, la tertúlia literària d’adults tindrà el preu que permeti sufragar la despesa dels vins (i el pica-pica que els acompanyarà): 10 euros per participant. Necessitem, només aquesta vegada, inscripcions: passeu per la Socioteca o per la direcció de l’escola.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s