Cinefòrum

Cineforum_AnnexaA la Socioteca, estrenem una nova activitat: el Cinefòrum fòrum de l’AMPA de l’Annexa

La primera trobada serà el dimecres 13 de febrer a les 21h i farem fòrum a partir d’una projeccció de curts  sobre l’Art de protestar. Potser en aquesta ocasió hauríem de parlar més aviat del Fòrum Youtube ja que us proposem veure uns videos breus que parlen de quatre artistes i les seves visions particulars sobre l’Art de Protestar.

  • Klaus Staeck (Bitterfeld, Alemanya, 1943): De professió jurista, es va donar a conèixer com a grafista sobretot amb cartells polítics i satírics. Va ser molt actiu als anys 70 i 80 del segle passat, però la seva obra no ha perdut interès ja que molts dels temes que criticava segueixen igual.
  • Lex Drewinski (Szczecin, Polònia, 1951). Els seus treballs sobre temes de problemàtica social, ambiental o política, es caracteritzen per l’ús de símbols i elements gràfics coneguts però que Drewinski modifica per utiitzar-les en un nou context. També ha fet molts cartells d’obres teatrals .
  • The Guerrilla Girls (New York, EUA, 1985). El grup es va formar per cridar l’atenció sobre la discriminació de dones artistes. El detonant va ser una exposició sobre Art i Escultura Recent al Museu d’Art Modern de New York en la qual es va mostrar obres de 169 artistes: 152 obres eren d’homes i només 17 eren de dones. El grup s’ha fet famós per intervencions directes i perquè es disfressen amb màscares de gorilla.
  • Banksy (Bristol, Regne Unit, 1975) És un artista conegut pels seus graffitis de missatges corrosius i amb molta originalitat. Banksy empra tàctiques de comunicació-guerrilla per oferir una perspectiva diferent sobre temes polítics i econòmics. Amb aquest mètode sol modificar motius i fotografies conegudes.

L’activitat és oberta a tothom i durarà aproximadament una hora.  Adjuntem el document i us hi esperem!!

>> Cinefòrum febrer 2013: L’art de protestar

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s